Снимка: архив, БулФото
fallback

Сержант от военно формирование 42 000 – Карлово е починал в следствие на остра сърдечна недостатъчност, съобщиха от Министерството на отбраната.

Трагичният инцидент със сержант Ерол Бейтулла Бозали – заместник-командир на взвод, е станал около 08.58 ч. вчера сутринта в района на военното формирование.

След задължителен медицински преглед, при който не е имал отклонения от нормите, той е пристъпил към изпълнение на служебните си задължения. Внезапно му е прилошало.

Оказана му е незабавна медицинска помощ. Извикан е и екип с линейка от Спешния център на МБАЛ "Д-р Киро Попов", но въпреки предприетите действия за реанимиране, военнослужещият e починал.

Сержант Бозали е на 46 години, семеен. На служба в Българската армия е от декември 2000 г. Участвал е в две мисии зад граница – през 2005 г. в Босна и Херцеговина и през 2013 г. в Афганистан.

От МО изказват съболезнования на семейството и близките на сержант Бозали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Самеца до 19

преди 4 години

Понеже ти си от мнооого работещите, можеш да си подадеш документите и да станеш "фуражка", за да си почиваш по цял ден и да си къркаш......

17

Анонимен

преди 4 години

Фуражките по принцип нищо не работят - по цял ден само къркат и нищо не правят. Повечето военни умират на по-млада възраст заради прекомерната злоупотреба с алкохол, за разлика от останалите, които умират заради претоварване с работа.

16

Анонимен

преди 4 години

Ей, хора отишъл си е човек в разцвета на силите си и то по нелеп начин, а вие сте се хванали за името му. И какво щеше да е различното ако се казваше Иван? Вместо да се притесним от факта, че млади хора умират внезапно, явно от хубавия живот в България, ние се занимаваме с името на човека. Е, това ако не е глупост! Да почива в мир!

fallback