Снимка: bTV

Тежка катастрофа между линейка и лек автомобил е станала на магистрала "Хемус".

Инцидентът е станал около 12:30 часа в района на 13-ия километър в посока Варна в участък в ремонт, където движението се извършвало в едното платно. Колата направила рязка маневра, при която се стигнало до сблъсък с линейката.

Пострадала е шофьорката на лекия автомобил.

Екипът на линейката извадил жената от разбитата кола и ѝ оказал първа помощ. Тя била с контузии на главата и гърба и контузно-разкъсни рани по лицето, съобщава bTV. По-късно е била транспортирана в ИСУЛ, но без опасност за живота.

Линейката е на плевенско лечебно заведение. Сигналът за инцидента е подаден именно от лекарката, която е пътувала в специализирания автомобил. Тя и шофьорът не са пострадали. Към момента няма информация дали линейката е транспортирала пациент.

В момента на инцидента линейката не превозвала други пациенти. Медицинският автомобил е без видими щети от произшествието.

Коментари Напиши коментар

9

Излишъка

преди 1 седмица

Тука днескабгто само куколди, дето като се приберат от изтощителния работен ден коленичат в хола голи по чорапи и скимтят.

8

rutu

преди 1 седмица

Имало ли е пациент в линейката или е нямало. Има ли информация за това или няма. Този дето е писал новината гълта ли го като го *** или само си го маже по лицето?

7

сминдух енд чесън

преди 1 седмица

Линейката самолет ли е?