Кадър: bTV
fallback

73-годишен мъж загина, а трима са в болница, след като автомобилът им е падна в река, съобщиха от МВР – Монтана.

Инцидентът е станал на 4 юни около 21:45 часа в село Д-р Йосифово, Монтана. Колата, управлявана от 73-годишния мъж, се движела от Монтана към Видин по републикански път, който минава през селото.

Автомобилът се е ударил в насипан върху пътя чакъл, докато е преминавал по мост в ремонт, вледствие на което колата се е преобърнала в реката.

В резултат на катастрофата водачът е починал, а пътниците му, тричелнно семейство, са били настанени в болницата в Монтана без опасност за живота.

9-годишно момиченце, 47-годишния му баща и 38-годишната майка са с черепно-мозъчни травми, като възрастната жена е и с фрактура на шийни прешлени.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

все друг им е винове

преди 4 години

До АнонименГледах репортаж по ТВ и там с виждаше, че указателните табели си светят много ясно, отразявайки светлината на фаровете. Да си си беше спавазал указанията на табелите дядото, ама решил минава напряко. Може ли да си толкова неразумен водач след като возиш дете?

4

водач

преди 4 години

До Едно уточнениеАми карай без колан тогава бе, философ.

3

Анонимен

преди 4 години

Защо не е било обозначено мястото и осветено че има изсипан чакъл на пътното платно. Елате да видите как се обозначава път когато е в ремонт тук в бялата държава. От 2 км се вижда. Но това се случва тук в бялата държава където ако се случи такава катастрофа виновните отиват за 10 години на топло.

fallback