Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Дефектна партида с гранати е една от версиите на разследващите за инцидента в Силистра.

Вчера три деца пострадаха след взрива на светлинно-звукова граната на стадиона в града. След инцидента директорът на МВР – Силистра беше отстранен, а използването на пиротехнически средства при демонстрации беше забранено.

От 3 до 10 г. затвор заплашват отговорните за инцидента на стадиона в Силистра. Разпитите на свидетели вече започнаха. Сред тях и е журналистът Алексей Минев, предаде Bulgaria ON AIR.

Две от трите пострадали деца бяха изписани още вчера, а 6-годишно момиче остава за лечение в болницата в Русе, където беше оперирано.

На демонстрацията на стадиона в Силистра е имало 500 деца от четири училища в областта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Иван

преди 4 години

Изключително нередно е допускането на малолетни деца да присътват на сцени с насилие, стрелби и екшън демонстрации! Също така е притеснително - те по собственно желание ли са били там и кой е отговорен за тяхното присъствие/това организирано ли е? Да посочат кои са тези педагози, които са ги завели там и какви мерки ще предприеме държавата за това. Не чухме и позицията на Агенцията за защита на детето!

50

Анонимен

преди 4 години

Ето сега ако не уволнят всички одобрили мероприятието и полицаите участвали в него,както и директорите на училищата докарали децата там трябва да протестираме.Хора,що за полиция имаме-преди няколко години луд с ловна пушка уби командос и рани още двама,преди месеци полицаи се самобгазиха със сълзотворен газ,сега и този инцидент.Защо като гранатата попадна под колата не поставиха щит по посока на публиката?Това би отклонило вълната и спасило децата!Ако не са се сетили значи не им е там мястото!

49

Анонимен

преди 4 години

Некадърници!!!

fallback