Снимка: архив, Булфото
fallback

Катастрофа на АМ "Струма" срещу гара Кочериново е станала рано тази сутрин - около 4.30 часа. Инцидентът е предизвикан след като жена, водач на МПС, аварирала за гориво, била ударена от ТИР с македонска регистрация.

Мястото на инцидента е точно на 1.5 км след тунела при Шарков чифлик в посока пътен възел "Бобошево", предава Дарик.

Лекият автомобил е с кюстендилска регистрация. Водачката се връща до Благоевград, за да напълни в туба гориво и се връща към авариралия автомобил. Когато започва да го бута към аварийната лента, защото бил застанал напряко в активната лента, върху нея връхлита ТИР.

Жената е транспортирана с линейка на Спешен център-Рила до МБАЛ-Благоевград. Състоянието ѝ е сериозно, но опасност за живота й няма.

Движението по автомагистралата не е затруднено, отцепена е само аварийната лента след тунелите. Към 8 ч. пристигна друг влекач, за да изтегли ремаркето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Тодор Живков

преди 4 години

Ей, не се научихте. Като няма бензин или колата аварира, премествате колата на стартер!

10

???

преди 4 години

Transit International Routier

9

спек

преди 4 години

Преди месец имах следният случай. Изпреварвах камион на права отсечка на първокласно двупосочно шосе. Зад мен се подреди втори дублираш автомобил и така се движехме с около 110 км/ч. По средата на изпреварването забелязах че в насрещната посока, отстрани на пътя е спряла кола с оставена с отворена врата откъм шосето. А една женица нагласена реши, че това е момента да завтори вратите и излезе на шосето да ги затвори, срещу идващите коли. Как я успях да я подмина, още се чудя?!?

fallback