Архив: Булфото
fallback

Атмосферата над страната ни от няколко дни е наситена с прах от пустините на Северна Африка, показват данните на Гръцката метеорологична служба.

Облакът от фин пясък е обхванал България, Сърбия, Гърция и други балкански държави. В следващите дни концентрацията ще се увеличи, а обхватът на запрашената територия ще се разшири на север чак до Полша и Германия, както и на североизток към Украйна.

Прогнозата е облакът да се оттегли след 23 май, предава Нова тв.

На този етап станциите за измерване на чистотата на въздуха на Изпълнителната агенция по околна среда у нас не отчитат опасни стойности на фините прахови частици. Въпреки това, видимостта е намалена. По равните открити повърхности се вижда прах, а ако завали, дъждът ще е кален.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 14 коментар

преди 4 години

Явно не си запознат с тематиката и не си гледал видеа от цяла Европа и света ,че CHEMTRAILS-а са ИСТИНА ! И до преди няколко десетки години ги нямаше никъде ! Всичко което пръскат над вас ще унищожи лека полека водните запаси (ще бъдат замърсени с химикали) , както и почвата от която почти нищо няма да може да се отглежда освен GMO продукти и т.н. . Пък ти си пиши ,че всичко е измислица като някоя тиква ! 2019 сме има интернет и хората ако потърся ще намерят истината .

14

Анонимен

преди 4 години

До СуекаНе се ли надценяваш, като си мислиш, че някой ще хаби пари да те пръска с нещо?От какви болести си се разболял повече?

13

Евгени

преди 4 години

Каде са зелените да сложат филтри както на комините с европеиски пари

fallback