Снимка: pixaBay
fallback

Спецчастите хвърлиха шокова граната в къща в село Очуша по сигнал, че заподозреният за двете убийства в Костенец Стоян Зайков се намира вътре, предаде Нова.

Oще по темата

Действията били предприети след получен сигнал, че заподозреният се укрива на въпросния адрес. Зайков обаче не бил открит там.

Самата шокова граната предизвиква силен звук и светлина с цел да дезориентира човек.

Вече седми ден се издирва заподозрения Стоян Зайков. Той е заподозрян за убийството на бившата си приятелка, както и това на неговия съсед и братовчед, чието тяло било намерено огнестрелна рана от ловна пушка. Все още не е ясно дали е жертва на издирвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 4 години

Пълни некадърници! На тях ли доверяваме спокойствие, живот, имот? Това с шоковата граната беше пълна дивотия, резил! Добре, че не са устроили стрелба с гранатомет или не са помолили авиацията да бомбардира.

31

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко години се разходих до Костенец и не повторих никога вече. Не знам по какви критерии се води град. Абсолютно село си е, навсякъде имаше храсталаци тогава и запустели обрасли местности. Трудно е да се намери беглец там, според мен :(

30

Victimized

преди 4 години

Къде е бате Бойко с РПГ-то да ви покаже как се правят нещата. Шокови гранати, трънци, и имало ли е човек вътре или те са звъннали първо да предупредят?Да не излезе новина за нова жертва утре? Дано помните тази поредица от полицейски акции в последната година и малко, следващия път когато търтеите почнат да реват за привилегии.

fallback