Снимка: Булфото, архив
fallback

44-годишна жена е с опасност за живота, след като е блъсната от лек автомобил в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал 7 май до магазин "Метро" в Стара Загора. Установено е, че автомобил "Опел Астра", управляван от 36-годишен мъж, движил се в посока изток, навлязъл в южния банкет на платното, където ударил 44-годишната пешеходка, след което продължил движението си и се ударил в паркиран лек автомобил "Мерцедес".

В следствие на настъпилото ПТП пешеходката е получила черепно-мозъчна травма. Откарана е за лечение в болница с опасност за живота.

Водачът е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като тестът за алкохол е отрицателен, а тестът за наркотични вещества е положителен за амфетамин.

В сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Софиянец със резачка лично аз се надявам някой от четиримата татковци да видят сметката но лекето от София а Дано му мине

12

Каракочев

преди 5 години

Калинка - Мялинка води ли си статистика? За възрастта на водача иде реч.

11

Анонимен

преди 5 години

Усещам, че този май няма да го пуснат след 24 часа, както направиха със л-екето в София, което блъсна 4 юноши, едно от момичетата е с опасност да бъде инвалид за ЦЯЛ ЖИВОТ!!! На 17!!!!!Ама брадатия п-аляк, с малко мозък, малко пикало ама иначе голяма кола и самочувствие май ще се размине само с фиш, а ?!? КАЗВАЙТЕ КОЙ Е ТОЙ МАМЕНЦЕТО ВИ ПРОДАЖНА!!!!

fallback