Снимка: МС
fallback

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонтите по виадуктите на магистрала "Тракия" в съботния ден – броени часове преди да посрещне у нас папа Франциск.

Oще по темата
Работниците на терен обясниха на премиера, че съоръженията се ремонтират основно и се подменят с оглед сеизмичността на района, като ремонтните дейности се изпълняват в срок.

От АПИ уверяват: Ремонтите на "Тракия" приключват до лятото

В момента се ремонтират виадуктите на 13, 15 и 20 км от магистрала "Тракия", като движението е в едното платно.

"Тези стари мостове могат да паднат при първото земетресение. На практика се правят нови мостове. На 1 юни ще бъде готово", обяви Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

"Намираме се на 70 м над земята, исках да видя при какви условия се работи. Работят и в събота, без почивка", посочи премиерът и отсече: "Искам да уверим хората, че на 1 юли, когато тръгнат за курортите, ще бъде готово".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 4 години

И как е Борисов,краде се на пълна пара,като в тунела Ечемишка 100 лампи за 400 000 лв а те струват 20 000 лв с работата ето това ще ти изяде главата ,думите на Ало Банов Съм също ,крадете и със гъзъттт си но края ти идва след 20 дена *** такъввв селски,и ти ще отваряш сметките си бъди сигурен.

25

Анонимен

преди 4 години

В северния парк в София от година тече ремонт изкопали са алеи които е можело просто да се понаместят плочите да, но нали трябва да усвоим едни пари!

24

Това виц ли е

преди 4 години

Браво бате Бойко, ти друга работа така и нямаш. Да не вземе да друса на папата.

fallback