Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Неприятна случка преди Великденските празници се случва в междуградски автобус, пътуващ от София за Гоце Делчев.

Зрител пусна видео, в което ясно се вижда, че по маршрута се возят правостоящи пътници в продължение на 3 часа.
Причината - компанията качила 38 души в 35-местен автобус , предаде Bulgaria ON AIR.

На видеоклипа се вижда недоволството на пътници, които седят прави в междуградски автобус заради липса на места.

Събитията се развиват на Разпети петък. "Пътувам от София до Гоце Делчев. Пътуваме прави, има индиценти, хората си траят, но като се случи инцидента е много лесно.", обяснява пътникът.

Според нормативната уредба превозът на правостоящи пътници е забранен на разстояния над 30 километра. Мъжът допълва, че касиерката обяснила, че има места и затях. Затова и те си купуват билетите.

От фирмата - превозвач обясниха, че вече извършват проверка по случая. "Трябва да се установи кой точно е продал тези дублирани или повече билети. Това може да е или шофьорът, или човек на касата", обясниха от там.

Оказало се, че билетите са били продадени от каса на превозвача на редовна цена. Според фирмата - превозвач при такива случаи се стига и до уволнение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

ь

преди 5 години

Някой е клъцнал 20 лева.

92

Втрещен

преди 5 години

Абе Ицо-снимащия, абе мамул, ти наясно ли си, че подлежиш на административно наказание защото си се качил на автобус без да имаш място? Правилното е - оставаш си на автогарата, караш празниците там, оплакваш се после, връщат ти парите! Нещо насила ли те качиха в автобуса ?!

91

Обещавам!

преди 5 години

Наистина обещавам следващия разпети петък,Коледа, изобщо празници, Ицо да си снима по автогарата, вместо да стигне до Гоце Делчев! Заклевам се!

fallback