Снимка: Pixabay
fallback

3-годишно дете е било нахапано жестоко от домашно куче в кърджалийското село Македонци. Инцидентът станал в петък.

Oще по темата

Детето е било нападнато докато си играело на двора на къщатата, в която живее. По това време майка му се занимавала с домакинска работа. Изведнъж се чули викове и плач. Майката веднага изкочила на двора и видяла детето цялото в кръв. Жената успяла да прогони кучето.

Детето било с множество рани по цялото тяло, а близките му веднага повикали екип на спешна помощ.

Първоначално пострадалото дете е прието в кърджалийската болница, където медици са го стабилизирали в продължение на около 3 часа. След това е било откарано в пловдивска болница.

Според жители на Македонци кучето, нападнало детето, е стояло винаги вързано. Вероятно по някакъв начин е успяло да се освободи от синджира и е нападнало играещото си дете. Животното е откарано в кучешкия приют в Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

До "така е"

преди 5 години

Българите са бедни и ги обират разни престъпници, затова се напълниха с кучета по селата, схващаш ли? Кучето не носи отговорност за изяден престъпник, не за друго. Разбира се, в правото си да не ти харесва защитата "куча марка", понеже е неподкупна и раздава веднагически правосъдие. Лошото е, че в случая има нахапано дете от отвързало се куче. А проблемът с кучетата, които са безстопанствени е много по-голям от този със стопанисваните животни и е отдавна прераснал в ОГРОМЕН.

22

Така е ..

преди 5 години

Българите уж бедни , но се напълниха с кучета.Във всеки двор по селата по няколко кучета. По апартаменти кучета , по улиците кучета...За 30г. демокрация не можахме да се отървем от тази напаст.Заслужаваме само за това да ни изхвърлят от ЕС.Ама нека Корнелка да дойде на власт , да видите кво става.Идват *** с тоягите.

21

Анонимен

преди 5 години

Пълнолунието,то е повлияло на агресията на хайванчето.

fallback