Снимка: pixaBay
fallback

19-годишен младеж беше приет в реанимация след зверска автомобилна каскада на централния бул. „Княз Борис I“ във Варна.

Причината за тежката катастрофа била несъобразена скорост, съобщиха от полицията. Инцидентът се е състоял около 20:20 ч. на спирка "Студентска".

Пострадалото момче пътувало в „Опел“ с бургаска регистрация, управлявана от 19-годишния Д. Х.

Автомобилът се движел с бясна скорост по мокрия асфалт, споделят очевидци. Водачът изгубил контрол над леката кола, която навлязла в лявата пътна лента, блъснала се в „Ленд Роувър“, а след това в бетонната фасада на подлез и в стълб от уличното осветление.

Младият пътник получил тежка фрактура на черепа и бил приет в МБАЛ „Св. Анна“ с опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Вуй

преди 5 години

Някои коментирали тук явно не са прочели за какво става дума.Пострадалото момче не е шофирало,а е било пътник в колата.Ама чукча е писател,не читател......

12

Наблюдател

преди 5 години

Пишлемешка им работа.

11

Пешеходец

преди 5 години

Хайде сега, цветенца на бетонната фасада за няколко дена а всички пешеходци покрай които е минала колата да правят курбан на тази дата щото не се знае какво щеше да стане ако вместо в бетонна стена тоя джигит беше спрял в автобусна спирка , в магазин пълен с хора или просто беше избрал да "убие скороста си " минавайки на тротоара сред пешеходците. Оу, той бил много кротък и мил младеж.. Никога не би наранил някого... Контролирал е движението на колата чак до "целувката" в бетона ... Наистина ?

fallback