Снимка: Архив, Булфото
fallback

Затруднено е движението по Подбалканския път край Карлово заради катастрофа с две жертви, потвърдиха от пловдивската полиция.

Произшествието станало следобед до разклона за ханчето "Певците".

"Рено" предприело ляв завой и отнело предимството на мотоциклет "Хонда".

На място е загинал 30-годишният моторист. Въпреки усилията на екипа на ЦСМП, починала е и 82-годишна пътничка в колата, управлявана от 79-годишен шофьор.

Изясняват се причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Десислава

преди 5 години

До Полетието тук много грешиш.моли се да не ти се случи,ясно ли ти е?!

20

...

преди 5 години

Използвайте огледалата за обратно виждане. Те затова са там. Малко са мотористите ***, повярвайте ми. Когато мислите да направите маневра, се огледайте добре, имайте представа какво се случва около вас и най вече зад вас. Непосредствено преди маневрата, отново погледнете в огледалата. Моториста е с малки размери и голяма динамика. Неговата секунда е различна от вашата. И имайте предвид, че дори и лекичко да го закачите, това не е добре, защото вие сте защитени а той участва директно с тялото.

19

Анонимен

преди 5 години

Много ме забавлява общата непонятна злоба срещу мотористите. Хем не разбират, хем мразят и плюят :)Значи, ситуацията моторист срещу кола, може да си я представите по-успешно като кола срещу ТИР, ама ТИР-овете масово да нарушават, да ви секат пътя и да не ви забелязват. Горе-долу така се усещат мотористите. И към добавка, тираджиите да ви викат "донори" и все вие да сте им виновни за катастрофите.

fallback