Снимка: Павел Гълъбов
fallback

Обществена поръчка в Пазарджик разбунтува местните обществени организации и медии. Според представителите на "Да, България" и ДСБ има опорочаване на обществена поръчка за създаването на нов пешеходен мост, съобщава Телемедиа.

Oще по темата

Кметът Тодор Попов обяви, че строежът се спира от РИОСВ - Пазарджик, заради "секса на жабките", от своя страна еколозите категорично отрекоха това да е така, защото в коритото на река Марица няма защитени видове жаби. Тези думи доведоха до напрежение в града и съмнения за нечестно спечелена обществена поръчка.

Фирмата, която е спечелила обществената поръчка, е обещала да вдигне новия пешеходен мост за 40 дни, а офертата и е с близо 77 хиляди лева по-скъпа от тази на конкурентите, които са обещали да издигнат моста за по-дълъг период от време, пише медията.

Представител на местната структура на "Да, България" споделя пред Телемедиа, че глобата за забавянето на поръчката е в размер на 55 хиляди лева. Скандалът около новия пешеходен мост на Пазарджик търпи своето развитие всеки ден. Въпреки "спирането" на строежа се виждат работници, които продължават своята работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Иха заради плющяка на жабите ще спират проекта.А дали не е заради това че гълъбите Цвъ кат много.Или е заради секса на дупетатите това е един много разпостранен в България вид вредител вирее основно в парламента и се въди по-бързо от чумен бактерий.Само една е истината на вредителя дупетат му трябват три флакона мухозол кой ли ще го напръска ще гледаме

10

Анонимен

преди 5 години

Жаби в течаща вода въобще не се размножават! Колко ли ще се краде още? Покрай измислените горките жабки. Грозно... Отврат.

9

Цецо Апартаментчика

преди 5 години

А нещо така, асансьорче Ше има ли моСчето?! За един прЕател питам....

fallback