Снимка: pixabay.com
fallback

Мъж и 2-годишно дете са загинали при тежката катастрофа на пътя Долни Дъбник – град Искър, а 27-годишна жена е настанена в болница в тежко състояние, съобщиха от полицията в Плевен.

Oще по темата

Тежкият пътен инцидент стана днес към 13.15 часа. Ударили са се два леки автомобила - "Фолксваген" и "Хонда".

При инцидента на място са загинали водачът на "Фолксваген"-а – 21-годишен и момиченце на 2 години, и двамата от град Искър. Тяхната спътничка – 27-годишна (също от град Искър) е настанена за лечение в плевенска болница в тежко здравословно състояние.

В "Хонда"-та са пътували две жени и момченце на 6 месеца, и тримата от село Галиче. След инцидента са транспортирани в ЦСМП – Плевен.

40-годишната водачка на автомобила има травми и фрактури, а другата пътничка – 21 годишна, е с леки наранявания. Момченцето има травми в областта на рамото.

Екип на пожарната е оказал съдействие за изваждане на пострадалите от огънатите ламарини.

На място огледите продължават. Променена е организацията на движението като моторните превозни средства се движат по маршрут Долни Дъбник, село Горни Дъбник през село Писарово за град Искър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Фаши

преди 5 години

Жалко за един млад мъж и невръстно дете! Грешка има, след като е станало това събитие. Да навлязал е в банкета на пътя, а там е имало кал. Това е! Нито КАТ ви е виновен, нито нищо. Сами сме си виновни!

15

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости болката е голяма ,заминаха си два млади живота .Казвате бил с купена книжка ,били без колани ? Нито е с купена книжка нито са били без колани .Имало е кал колата е поднесла и влезла в насрещното движение .Не пишете глупости без да познавате хората

14

тя

преди 5 години

ДОКГА!

fallback