fallback

Жена и едно от двете деца, пострадали при катастрофата с автобуса във Варна, са вече изписани, съобщиха от пресцентъра на МБАЛ“Св.Анна“.

Около 14.30 ч в неделя в здравното заведение по спешност бяха приети общо седем потърпевши, след като час по -рано автобус по линия №7 се вряза в къща на кръстовище в квартал „Младост“. Петима са минали през шокова зала и имат предимно лицеви травми.

Oще по темата

Още се установява състоянието на шофьора, който по предварителна и непотвърдена информация, му е прилошало и загубил контрол над волана и така нацелил къщата.

Докторите му правят образна диагностика, има сериозни травми на двете колена. Според друга версия шофьорка на „Фолксфаген“ се е блъснала в автобуса, той не успял да вземе завоя и връхлетял върху къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Кольо

преди 5 години

Но е напълно възможно след като автобуса е влязъл в насрещното на ул. Вярност, Фолксвагена да му е "помогнал" с дозавиването да нацели къщата...

2

Кольо

преди 5 години

Случайно минавах оттам 5 мин след катастрофата - автобусът е правел ляв завой от бул. Сливница посока Трошево по ул. Тихомир. Прекалил е със завоя, грубо казано, вместо на 90 градуса е завил на 180, пробил е мантинелата и се е забил в къщата. Фолксвагена беше с размазана предница, но е идвал от Трошево в посока Дом Младост по ул. Вярност и изглежда се е забил в автобуса.

1

Анонимен

преди 5 години

втората версия е достоверната с шоферката на фв.

fallback