Снимка: архив, Булфото
fallback

Турски шофьор бе арестуван след опит да подкупи полицаи в Русе, съобщиха от областната дирекция на МВР, цитирани от БТА.

Вчера сутринта на международния булевард "България" в Русе 31-годишният водач на товарния автомобил с турска регистрация не се подчинил на подадения от екип на КАТ сигнал да спре и продължил движението си.

След преследване близо 3 километра, пътните полицаи успели да го спрат. Когато униформените поискали от шофьора документите за проверка, той им ги подал заедно с банкнота от 50 евро.

Мъжът е задържан в МВР за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство за престъплението. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

Малко е дал там е проблема.

14

Анонимен

преди 5 години

Как трябва да бъде !Простия обикновен гражданин където живее в панелка да гласува за управляващи живеещи в мезонети и да си мисли,че те ще се погрижат за него.Катаджията гледа да те прекара на всеки е ясно това дали да ти вземе рошвет или да те глоби без причина. На празна улица са ме глобявали защото минах на жълто ако имаше камера щеше да се види, че бях на средата на кръстовището когато светна жълто а те бяха на 10 метра след светофара мойто дума срещу тяхната нека ме снимат дори ис телефон

13

Анонимен

преди 5 години

И за какво ги пишете тези статии!Осъдени за корупция са само 9 души и то за 20 до 50 лв дадени на КАТА Апартаментите на ВЛАСТА са от закуски

fallback