Снимка: bgonair.bg

Хиляди заловени нарушители на пътя. Това е резултататът само през първите часове на започналата акция срещу високата скорост в цялата страна. Над 7000 нарушения са установени със стационарни камери, а над 3000 са установени с т. нар. триножници.

Още по темата


Това е довело до 46 произшествия на пътя, за щастие няма загинали в тях. Най-много нарушения са установени в София, а най-малко в Добрич.

Констатирани са над 34 случая на шофьори, превишили скоростта с повече от 50 километра в населено място. Над 100 камери и десетки полицаи ще следят за нарушения до утре сутринта.

Масовите проверки са на местата с концентрация на пътни инциденти и засилен трафик.
 

Коментари Напиши коментар

9

Столичанин

преди 1 година

Изключително благоприятния за глобяване участък от Цариградско около парк Врана отново генерира хиляди "нарушители". Гениално е на магистрала да сложиш ограничение 50км/ч. при 4 ленти за движение и 80км/ч след този "опасен" участък. Много им се чудя, защо не са сложили ограничението на 30км/ч или на 10км/ч? Тогава резултатите щаха да са още по-впечатляващи!

8

...

преди 1 година

Нека глобяват. Но нека дебнат на опасни места, не да гледат само да оскубват пари. Те не мислят за живота ни, а се крият по храстите, точно на места с глупави ограничения.

7

House M.D.

преди 1 година

Над 34, но колко?