Снимка: Булфото, архив
fallback

Трима души загинаха в тежка катастрофа в района на 89-ти километър от АМ "Тракия" снощи.

Шофьор на лек автомобил "Нисан" със сливенска регистрация е шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък, загубил е управлението над автомобила, той е преминал през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на реката преминаваща от там и се е самозапалил.

В автомобила са пътували пет човека. Трима от тях са загинали, а мъж и малко момиченце са транспортирани в МБАЛ-Пазарджик с различни травми и наранявания, пише "Марица". Пожарът предизвикан от катастрофата е овладян от пожарникарите, тъй като наблизо има няколко бензиностанции.

В района се извършват ремонтни дейности, осветен е и е обезопасен, а скоростта е ограничена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

а

преди 5 години

До svetulkaда ама за сметка на това е направена с една трета от предоставения бюджет... останалите две трети са на сигурно разпределени по лични сметки на разни депутати и министри и връзкари:))

20

svetulka

преди 5 години

Автомагистрала Тракия,хаха.Каква магистрала е това жалко подобие на второкласен път.Една трета от нея е с ограничение 90 ,една трета е в ремонт ,а останалата част от пътя (който си личи че е сравнително нов) е целият на вълни.И тия скапани ремонти ,където ги правят, по половин година ми правят два моста ***.Такова безхаберие никога не е имало.Жалко за хората .Може и те да са карали по бързо,но самият факт че магистралата е неосветена си създава риск.

19

Анонимен

преди 5 години

До 19И това е вярно , повечето коли там са нови под 5 години и магистралите им са перфектни .

fallback