Снимка: Булфото
fallback

Шофьор на автобус в Пловдив се врязал в спирка, съобщава агенция "Фокус". За щастие нито в автобуса, нито на спирката е имало хора.

Според информация на полицията, 57-годишният мъж е починал зад волана, най-вероятно в следствие на сърдечен удар.

Сигналът е подаден около 17.20 ч. При ляв завой по ЦБО, идвайки от Сточна гара, автобус без пътници преминал в насрещната лента и се блъснал край спирката пред ПУ "Паисий Хилендарски".

Няма пострадали хора. Екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и "Пътна полиция" са констатирали смъртта на 57-годишния водач, на когото най-вероятно е прилошало поради здравословен проблем. Местопроизшествието е запазено. Водачите да преминават с повишено внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Скептик

преди 5 години

На 30 си мислех, че за 3 години ще се наредят нещата. Но пуснаха мутрите, чвнгетатa. Мислех че Европа не ни ще заради Премянов и Илия Павлов. Е взехме си земята в реални, а нищо не спечелихме. Костов стъпка демокрацията като дерегестрира принудително 100 хиляди микрофирми. Дойде Симеончо и ни "уреди" с НАТО, съюзник на душманите. Социалиста Станишев ни вкара в ЕС, но освен строителен бум прогрес не видяхме. Смени го Тиквун. Похарчи 30 милярда за 2 магистрали. Европа ни отреди за ръчен труд.

10

дедо ви

преди 5 години

Профи шофьорите рядко живеят повече от 60 год. МОже би защото им е айляк работата...

9

Анонимен

преди 5 години

А на 65 години какви шофьори ще работят.

fallback