Снимка: Булфото, архив
fallback

Тежка катастрофа, в която са загинали четирима души, е станала снощи край жп надлез за Скутаре, съобщиха от МВР. Сигналът е получен след 21:00 часа.

БМВ с пловдивска регистрация навлязло в лентата за насрещно движение и се ударило челно в Сеат с кърждалийска регистрация. На място са загинали 31-годишният водач на втората кола и негови спътници, на 28, 49 и 54 години, всички от кърждалийска област.

В болница е настанен 20-годишният шофьор, управлявал БМВ-то. Ранен е и негов спътник на 17 години, на когото също е оказана медицинска помощ.

На двамата е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотични вещества. Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се разседват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

Всеки ,който има поне малко съвест и ако му е мил живота му, би помислил разумно .. Но наистина повечето хора си купуват БМВ-та , за да се гъзареят, че са мощни коли и, че могат да си позволят тях.Аз съм много близка със един от загиналите в тежката катастрофа и мога да кажа, че и той имаше БМВ, но не се гъзарееше и знаеше, че всичко си има граници! Това, което се е случило снощи е много голяма болка за близките на загиналите. Винаги ще има "гъзари" или по точно убийци по пътищата..

27

Анонимен

преди 5 години

Дааа, не се научиха да ги правят тия БМВта да си вървят кротко в платното и това си е! Колата е виновна, явно. Сега ще разледват кой са родителите на баварчето, за да разберат дрогирало ли се е, пило ли е, карало с превишена скорост ли или всичко заедно!

26

Терминал 2

преди 5 години

БМВ-то е е60 и не е старо , това *** колата му е подарена от баща му и е решил да избие 4 невинни ... *** държавата , това утре може да сме ние ве хора ... заспал народ .

fallback