Снимка: Reuters
fallback

Провеждането на "джендър" пропаганда сред децата да бъде забранена, това пожелаха общински съветници в Пазарджик. Предложението идва от страна на партия АБВ и се очаква утре да бъде гласувано.

Oще по темата

В предложението се настоява на територията на училищата да се забрани разпространяването на анкети, брошури и текстове, които съдържат "джендър" пропаганда. Проектът предвижда забраната да важи и за детските школи и спортните кубове.

Общинският съветник Атанас Шопов коментира пред БНР, че тази пропаганда, наречена "джендър" пропаганда или трети пол, вече е факт. "Децата във възрастовата граница между 9 и 12 години са най-податливи на подобни влияния", добави той.

Предложението предвижда забраната да бъде вписана в Наредбата за опазване на обществения ред на общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Do 31

преди 5 години

И какво сега? Ако някой е гей- да го убием с камъни ли??Кажи, де?! Да го лекуваме с ток и медикаменти??Ако някой мъж не може да си представи да прави секс с жена, какво да го правим? В Сибир? Белене- да отворим отново лагерите?Казвай!Не съм гей, но тази поголовна омраза към тях вече ми е писнала. Ти ако прочетеш една брошура за гейове- ще станеш ли гей? Ако на децата, в клас им обяснят, че гейовете съществуват...те ще станат ли автоматично гейове??

29

до 20-я дето е гей

преди 5 години

Защо обиждаш българите? Защо си мислиш,че като някой ти е натрапил,че да си ГЕЙ е много модерно, си станал УМЕН??? Един ден като остарееш, няма да имаш дете ,кой ще те погледне?? Племенниците, ще ти вземат апартамента,ще те изхвърлят в някой старчески дом и ще си умреш сам. Разбери да си ГЕЙ е противоестествено. Ако го правиш за пари да спиш с мъже, те съжалявам,но ако го правиш за кеф, ме отвращаваш.

28

Анонимен

преди 5 години

"Например, че жената не може да е пилот или шофьор на тир, а трябва да стои до печката."Покажи ми една жена, способна да се състезава наравно с мъжете в някакво рали. Никой не им забранява да участват. Просто не ги бива за това. Защо не ги бива - ми има ПРИРОДНИ РАЗЛИКИ И ПОЛОВ ДИМОРФИЗЪМ.

fallback