Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

След края на зимния сезон, отново започват пътните ремонти. От АПИ предупреждават, че от днес трафикът по магистрала "Тракия" в посока Пловдив ще бъде затруднен. Започва обновяването на три виадукта, предаде Bulgaria ON AIR.

Едно от съоръженията, които ще бъдат обновени, е и моста на 13 километър на АМ "Тракия". Ремонти ще има и на виадуктите на 15-ти и на 20-ти км. в посока Пловдив. От АПИ съобщават, че ще се наложи движението да се извършва двупосочно в платното в посока Пловдив. Съоръженията не са били обновявани основно от преди повече от 30 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Ремонтите в момента са доста повече от 3! Има и на 90ти км и на 70 и някой и продължават да поставят нови и нови знаци за ограничения. Онзи ден заради едни безсмислени такива се бяха нацепили 2 тира. А лошото е, че участъците които последно бяха ремонтирани са в окаяно състояние и всички фуги по мостовете са с дупки.

4

факт

преди 5 години

В България има една магистрала и половина и тези магистрали са ежегодно в ремонт на отделни участъци.

3

до Елемаг

преди 5 години

Бъркаш, Видовден за чиновника е като се уреди на добра служба и започне да си докарва най-после допълнителни пари. Той си вика: успях, и започва най-после и да изпълнява задачата за която е изпратен от партията - да снася за нея и себе си.

fallback