fallback

Пътни неволи очакват пътуващите около Великден по магистрала "Тракия". Там от днес започват няколко ремoнта.

Причината е, че по магистралата има няколко виадукта, които не са били ремонтирани от близо 30 години.

Oще по темата
Иван Василев от АПИ заяви пред Bulgaria ON AIR, че един от виадуктите се намира в посока София, а другите два - в посока Пловдив.

"Ремонтите на тези съоръжения са крайно наложителни, тъй като не са били пипани повече от 30 години. Затова и шофьорите ще имат затруднения по Великден и Гергьовден, както и през уикендите, когато движението по магистралата е по-натоварено", призна той.

По време на ремонтите движението ще се извършва само в две ленти. "Затова призовавам хората да шофират внимателно. Надявам се до началото на летния сезон да сме приключили с ремонтите на тези три съоръжения", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

А защо не се работи и през нощта? Или не сме чували?

10

Анонимен

преди 5 години

..и от есента почват новите.

9

30 години

преди 5 години

Това го чувам от 3-4 години през пролетта ... , че правят ремонт на участъци, които не са ремонтирани от 30 години... Даже по Хемус го чувам за едни и същи виадукти и тунели... Първо сменят лампите за месец, после основен ремонт на един виадукт от едната страна, после от другата страна, после малко встрани, или на няколко метра напред .. все има нещо, което от 30 години не е пипано... Магистралите не стават повече км, а по-малко!

fallback