Снимка: МВР/Facebook
fallback

15-годишната Дарина Николова изчезна на 2 март тази година, а полицията в Сливен я обяви за издирване. Момичето е на видима възраст 15 - 16 години, високо 160 см със слабо телосложение, кафяви очи, овално бяло лице, дълга и права коса – кестенява (може да е с променен цвят в по-светъл тон от естествения). Това гласеше разпространето съобщение преди дни.

Oще по темата

Пост от нейния профил обаче хвърля нова светлина по случая. Тя твърди, че не е отвлечена, не се намира в Белгия или Холандия, а е на по-хубаво място. Много нейни приятели я съветват да се завърне в семейството си, други й пожелават успех по пътя, който е поела. Трети пък се съмняват, че този пост не е писан от нея. Той се появи не в нейния личен профил, а в групата Born in Sliven. Ето какво гласи той дословно, без никаква редакторска намеса.

"Здравейте, хора. Не съм отвлечена, както говорят повечето. Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете, че не ви чета коментарите. И не съм "ъндърграунд" или "самурай" изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна, че някой ще почнат цитирам "напиши го грамотно ма" или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки, замислете се от написаното! Аз съм на място на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на която ми се вижда лицето. И най-важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!".

Част от коментиращите препоръчват психолог да се заеме, както с момичето, така и с родителите. Други с тъга коментират, че част от тийнейджърите нямат респект нито от родители, нито от учители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Life is a Lesson

преди 5 години

Краят на тази история ще е много тъжен .

57

Анонимен

преди 5 години

До 18 родителите отговарят за теб и си длъжна да се съобразяваш. След 18 ти отговаряш.

56

до 56

преди 5 години

До до 55Да ДИКТАТУРА е вече не разбра ли! Ами си ти като тази на снимката бавно.... айде да не довършвам

fallback