Снимка: МВР
fallback

Спасителната операция по издирването на изчезналото дете от бургаското село Равнец продължава и днес.

Издирването бе прекратено вчера вечерта, а днес продължава в светлата част на деня. В късния следобед на 18-и март в операцията се включи и хеликоптер, предаде Bulgaria ON AIR.

От полицията разпространиха снимка на малкия Юлиан. От там уточняват, че детeто има вроден недъг и влачи едното си краче и едва ли може да стигне далече.
Oще по темата


Засега отхвърлят версията, че то е отвлечено. Майката се надява детето да бъде открито. За последно момченцето е видяно към 18.30 часа на 17 март до лозов масив в края на селището.В деня на изчезването си момченцето е било облечено със светла връхна дреха с дълъг ръкав.

Юлиян Иванов Митков (Онур) бил там заедно със свои близки, които празнували рожден ден в стопански двор в района, уточниха от полицията. Оттогава от него няма и следа. Семейството им има 14 деца. Преместили се от Несебърско в Равнец преди няколко години.

В издирването на детенцето са включени части на полицията, жандармерията, жителите на цялото село също са на крак. Районът се претърсва сантиметър по сантиметър.

Призовават се гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на детето да сигнализират незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Една българа

преди 5 години

Вместо хеликоптер да бяха извикали следово куче, обучено, от военните или полицията. Поради силната и натрапчива вродена миризма на този етнос щеше да има повече полза и досега да са го открили, ако е наистина изгубено.

29

iceblast88

преди 5 години

До 33Сега са 14, но след 30 години тези 14 са станали вече 140. И всичките тези 140+ индивида са с нулев принос за обществото, с нула платени данъци, с нула дни трудов стаж, с нула осигуровки и накрая ревът, че държавата и данъкоплатците им били длъжни, а в същото време хора с по 40+ години трудов стаж и със стотици хиляди левове платени данъци мизерстват за да има за тези мързеливци! Ето това е основния проблем, че държавата краде от работещите за да дава на мързеливите!

28

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се, ама 14 деца...В Китай не даваха повече от 1 дете, после май разрешиха по 2, е какво да коментираме. И у нас трябва да има подобни ограничения.Направи ти 14 деца, после искай от държавата(от другите хора) помощи. Ами как се опазват 14 деца. Това си е направо група от детска градина. Това са хора без мисъл в главите, ние какво сме виновни, че някои се плодят като хамстери.

fallback