Снимка: BulFoto
fallback

С очакваните приходи от въвеждането на ТОЛ системата за тежкотоварни автомобили, която ще заработи от 16 август 2019 г., ще могат да се рехабилитират и поддържат три пъти повече пътища във всяка област. Това заяви при участието си в дискусията „Европа в нашия дом“ в Разград заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, информира БНТ.

Oще по темата

По етапно ще бъде ремонтиран пътят Разград -Кубрат, коментира регионалният заместник-министър. През тази година ще приключи започналият през 2016 г. ремонт на участък от пътя.

Предвижда се да започне ремонт и на още 9 км от него. В област Разград през 2017 и 2018 г. със средства от държавния бюджет в размер на близо 24 млн. лв. са ремонтирани 98 км пътища.Сред тях са участъци от пътя Търговище - Разград.

Ремонтирани са също отсечки и от третокласния път, по който преминава интензивен трафик на тежкотоварни автомобили, превозващи инертни материали, земеделска продукция и материали за завода за фаянс и теракота в Исперих.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

АКО НЕ СЕ КРАДЕ

преди 5 години

ПАРИТЕ ЩЯХА ДА СТИГАТ ЗА ВСИЧКО.И ПЕТ ПЪТИ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ТОЛ ТАКСИТЕ,АКО ПРОДЪЛЖАВАТ КРАЖБИТЕ,ПАК ПАРИТЕ НЯМА ДА СТИГАТ ДО НИКЪДЕ.

110

D0049

преди 5 години

Мръсен ГЕРБ -аджийски ***, сега ще крадете X 3,. Но България и Българите ще се събудят и ти и ТиквочЪ и всичките корумпирани ГЕРБ министри и всичките 240 ОЛИГАРСИ в БГ-парламента ще отидете в затвора до гроб и до живот. За ГЕНОЦИД срещу България и Българският народ.

109

анонимен

преди 5 години

И КОЙ ЩЕ ГИ РЕМОНТИРА ПАК ИЗБРАНИ ФИРМИ КОИТО СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ПАК ЩЕ ГИ РЕМОНТИРАТ ДОКАТО ИЗТОЧВАТ ПАРИТЕ. И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА. ТЕ СА СЕ НАУЧИЛИ ДА УСВОЯВАТ БЕЗНАКАЗАНО ПАРИ И НЯМА ДА СЕ СПРАТ ИЛИ ДА ПРАВЯТ КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ СЛЕДКАТО ЗНАЯТ, ЧЕ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ПАК ЩЕ ИМА ПАРИЧКИ.

fallback