Снимка: bgonair.bg


Натоварен остана трафикът и през днешния ден. Допълнителни вагони за почивните дни около националния празник осигуриха от БДЖ.

Обстановката е натоварена на АМ "Хемус", тъй като хората, които не са успели да се изтеглят от София за почивните дни, правят това днес. От сутринта до обяд колоната от коли бе около шест километра, предава Bulgaria ON AIR.

Една от причините е поредният ремонт на Витиня, заради който целият трафик преминава през един от тунелите. Последните 1-2 километра на магистралата движението се извършва в една лента.

Глобата за преминаване през аварийната лента е 1000 лева, така че е по-добре шофьорите да не опитват да надхитрят останалите.

Засилен е и потокът от пътници на Автогара София. По данни на центъра за продажба на билети няма заявени извънредни курсове с изключение на два допълнителни автобуса в посока Сливен.

Пътуващите признават, че лесно са успели да се сдобият с билети в последния момент, а по данни на превозвачите снощи и рано тази сутрин е бил пикът на заминаващите си от големите градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase