fallback

Общ преглед

Лек автомобил "Мерцедес" и багер се удариха в Харманли. Инцидентът е станал днес на кръстовище на булевард "България", видя репортер на Булфото.

Многофункционалният багер е излизал на главния път, след като е заредил на близката бензиностанцията. Точно в този момент от изток е идвал автомобил, който се е ударил в него.

И двамата водачи са пострадали, а шофьорът на лекия автомобил е със сериозни травми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Само за протокола..

преди 5 години

който познава Харманли е наясно с причината за катастрофата: на това място вътрешноградската магистрала е прекъсната, за да могат колите от автокъщата да обръщат към града / и обратното/. Между двете пътни ленти има разделителна озеленена част, която някой умник на 30 метра преди пресечката е залесил плътно с вечнозелени борчета. Никаква видимост вдясно, откъдето е летял Мерцедеса / очевидно с превишена скорост/.Е, багеристът е приел, че дори да има кола - ще мине. Не е успял...Това е!

27

Анонимен

преди 5 години

Този тип багери ускоряват от 0 до 100 км/ч за 2-3 сек и са предизвикателство за всяко натоварено движение, в случая с това в Харманли. Гледал съм реклама на Мерцедес, в която Мерцедесите реагират на препяствия: заобикалят ги, спират, ако трябва прескачат. Много умни машини! Ама този нещо не се е справил. То зависи и от шофьора като се замисля.

26

Анонимен

преди 5 години

До 29 Жиб.- Коматсу руски багер ли е- Ентелигент!?

fallback