Снимка: Булфото, архив
fallback

70-годишен мъж е загинал, след като е избухнал пожар в жилища сграда на ул. "Прилеп" във Варна, съобщиха от МВР.

Огънят е лумнал тази нощ, а сигналът е подаден около 03:45 часа. На място са пристигнали пожарникари, а вече целият апартамент бил в пламъци.

В апартамента е живеел 70-годишен мъж, който е загинал. Унищожен е целият етаж от кооперацията, нанесени са материални щети по изолацията на сградата, стълбището и дограмата на горния етаж.

Изясняват се причини и обстоятелства за възникването на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Gerrber

преди 5 години

Това в страната на Герп при такъв растеж и цъвтеж е невъзможно. Явно пак хибридна война. Факт.

13

бай Иван

преди 5 години

В Лондон изгоря 15 етажен блок като факла,поради изолация със стиропор.Голяма грешка е,че се разрешава такъв тип изолация.Да,има негорим стиропор с графит.Фибрана и каменната вата също са негорими.Време е да светне лампичката на институциите и гражданска защита относно изолациите по фасадите.Стиропора гори и под мазилката,с наличният кислород в съдържанието му.При пожар не може да се загаси от пожарната,поради мазилката.Отделят се силно токсични газове,които бързо задушават хората!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Снимката не е актуална, пожава възникна в кооперация, последните два етажа от оранжеви вече са черни, сградата е красива в широк център, бог да г опрости човека, една снимка не се качва като хората тука - смешна медия !

fallback