Снимка: архив "Булфото"
fallback

Полицията задържа в Добрич извършителите на серия грабежи на възрастни жени, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Oще по темата

Двамата криминалнопроявени - на 19 и 24 години, са действали от пролетта на миналата година до края на януари 2019-а. Сред пострадалите е 73-годишна жена, която двамата мъже съборили по улица "Волга" с груба сила на земята, като й взели чантата с пари и документи. Пострадалата е получила кръвонасядания и охлузвания. Ограбена е и 72-годишна жена, на която са отнети чантата и два мобилни телефона.

Мъжете действали по познатия начин и в друг случай, като съборили на земята 66-годишна жена, която също е получила охлузвания. Сред пострадалите е и 53-годишна жена, останала след посегателството без лични вещи и пари, посочват от областната дирекция на МВР.

Полицията е установила част от откраднатите вещи, които двамата извършители укрили, информират от полицията за продължаващото разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

авс

преди 5 години

нещо чудно става не пишат роми . българи с български паспорти винаги се пишеше с гордост че са роми а ромите го възприемаха го с унижение

5

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов тези ли иска да интегрира? Може и да бъркам, но се сещам за по-подходяща дума, започваща с "дез-".

4

Анонимен

преди 5 години

На бас че двамата синковци са римляни

fallback