Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

От Тексас до Владивосток и от Пекин до София могат да се срещнат хора, които твърдят, че са виждали неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Залезът в понеделник предложи красиви облаци над Ихтиман, заснети от десетки граждани. Някои ги оприличиха на извънземни чинни.

Снимки на НЛО кръжащо над града притесниха жителите на града. Екип на Bulgaria ON AIR провери каква е истината, и как местните се отнасят към слуховете за нашествие от други планети.

Затова попитахме жителите на Ихтиман виждали ли са неидентифицирани обекти над града? Информация за засечени през последните дни неидентифицирани летящи обекти над страната ни няма. Това обаче не попречи слуховете да обиколят България надлъж и нашир.

Темата "Съществуват ли извънземните?" от десетилетия привлича общественото внимание. През септември 1995 година над 3 хил. души чакат НЛО да кацне на летището "Щръклево" край Русе. Три жени, облечени в бледо розово, твърдят, че контактуват с извънземните директно и искат пистата на местното летище да бъде свободна, за да могат в 11 часа там да кацнат осем кораба от планетата Криси.

Жените настояват да се подготвят венци, платнище и пита с мед, за да може да бъде посрещнат извънземният лидер. В крайна сметка на летището освен самолети на гражданската и селскостопанската авиация - друго не каца. Налага се полиция да изведе контактьорките, за да не отнесат гнева на излъганите хиляди граждани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

истина

преди 5 години

В Ихтиман е пълно с извънземни и полицията от години ги търси където ми откраднаха всичката мед и желязо.

21

Анонимен

преди 5 години

Извън земни отдавна има но са превъплатени в човешки образ. Мислите ли че ще направят комтакт с такива които имат оръжия с които могат да се самоунищожат хиляда пъти. Нима ги мислите за толкова прости като вас. Тяхната цивилизация няма нищо общо с тази допотопна сбирщина на земята.

20

Анонимен

преди 5 години

Създателят, на тази блестяща статия, да се качи в летящата си чиния и дим да го няма! Аман от простотия!

fallback