Снимка: БТА
fallback

Абсолютен температурен рекорд бе регистриран в Хасково следобед днес, съобщиха от местната хидрометеорологична обсерватория. Живакът се качи до 18,0 градуса, което е най-високата стойност, откакто се правят измервания.

Досега най-високи са били градусите през далечната 1912 година. Тогава термометърът е стигнал до 16,8 деления.

За днешния рекорд една от причините е южният вятър, обясниха дежурните. За утре в региона се очакват минимални температури между 3 и 8 градуса и максимални между 12 и 17 градуса. Облачността ще е разкъсана, вятърът ще стихва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Ванката

преди 5 години

... и два песа се препичат на слънца :)

2

Марин

преди 5 години

Добре че ги разстреляха. Това упражнение трябва да се прави на всеки 20 години. Да си знаят, че откраднатото не може да го вземат със себе си.

1

Анонимен

преди 5 години

Ден на признателност и почит към жертвите на комунизма #първиФевруари На Първи февруари почитаме паметта на жертвите на комунизма. Датата не е избрана случайно.В мразовитата утрин на 01.02.1945 в централните софийски гробища са разстреляни и заровени в безименна яма 8 царски съветници, 22-*** министри, 67 народни представители и 47 генерали и висши офицери (виж тук: https://***/2S6tsYa)На 01.02.1945 са загинали най-много висши офицери в българската история! Не във война, а убити от най-долна порода слуги на Империята на злото.Екзекуциите са извършени незабавно след присъди произнесен

fallback