Снимка: Булфото
fallback

Пенсионерка открадна хранителни продукти от магазин в Благоевград, но бе заловена.

Със заповед за задържане, до 24 часа, в ареста е Л. Я., на 74 г. от Благоевград, съобщиха от полицията.

Около 09:40 часа във вторник тя е извършила кражба на хранителни продукти от магазин на голяма търговска верига.

Стойността на нанесената щета е около 30 лева. По случая е образуван заявителски материал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

Анонимен

преди 5 години

Един чужденец ми разказваше как в гладните години влязал в една градина да набере ябълки на децата си и собственика го хванал, а нашия вика:"Аз не крада, аз си взимам, те ябълките Господ ги е създал за гладните хора и децата...", собственика се засмял и го пуснал.

130

Анонимен

преди 5 години

На времето една баба я хванахме да краде бучка сирене, шефа я съжали и я пусна. Друга млада жена я хванах да краде вафли, полицейската кола по случайност беше отпред магазина, казах й са ги върне и да се маха и повече да не я видя тук, докато не съм извикала полиция. Тийнейджъри откраднаха две двулитрови коли в якетата си, и тях ги хватах и ги накарах да ги върнат докато не съм ги шамаросала, наркоманите редовно наобикаляха да крадат. Като не излезе ревизията аз като продавачка нямам заплата,.

129

Анонимен

преди 5 години

Откраднала хранителнИ продуктИ, ако беше от глад, щеше да открадне примерно един хляб или едно мляко, а тя нарамила просукти жената, ами дайте всички гладни да крадат, вместо да отидат под продорците на управляващите и да протестират, че с тези измислени пенсии не се живее, че е нечовешко.

fallback