fallback

Общ преглед

Варненец е поставил остроумен надпис на гаражните си врати в опит да предотврати паркирането пред тях, видя репортер на Булфото.

Освен традиционната табела: "Гараж не паркирай! Използва се постоянно", той е добавил и духовитата табела: "Бъди селяндур, спри пред гаража".

Дали обаче надписът върши работа е трудно да се каже. Проблемът с паркирането в морската столица е сериозен, а културата на доста водачи е под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 5 години

Чета тука едни простотии и се чудя. Няма 5 минути, няма 10 минути, няма и 1 минута, пред гараж не се спира. Абсолютно забранено. За селяни и граждани, за всякакви има открити паркинги - платени, безплатни и всякакви. Що за см.ота.ня.ци са българските шофьори. Не е от сел.яни.ята , а е от наг.лос.тта.

40

В Испания

преди 5 години

В Испания тази табелка "Не спирай гараж" си я копуваш от общината за срок от една година и си я поставяш на гаражната врата. Пред такава врата с табелка не се спира. Не можеш в гаража си да държиш кашони и бирени ботилки а аз да няма къде да спра. Или да го даваш под наем и да изкарваш пари а ние да се бием за едно място. Има логика.

39

Анонимен

преди 5 години

Разбирам да е гараж ,с автоматична врата с дистанционно управление,видеонаблюдение,аларма,лед осветително тяло ,а то..като врата за обор!Че селяндуррът не знам кой е,може би собственикът.

fallback