Снимка: Pixabay
fallback

Откриха тялото на 15-годишния Ангел, който вчера потъна в замръзнал микроязовир в пловдивско.

Припомняме, че вчера около 17:00 ч. тийнейджърът е отишъл до водоема, който се намира между село Марково и Първенец, заедно със свои връстници - момче и момиче.

Oще по темата

Ангел влязъл в замръзналия язовир и стигнал на около 6 метра от брега, когато изведнъж ледът се пропукал. Момчето паднало в дупката.

След сигнал спасителни екипи започнаха издирването на Ангел, а операцията продължи до около 20:00 ч. вечерта, пишат от "24 часа". Акцията по намирането на 15-годишното момче беше подновена тази сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До до В

преди 5 години

Мой приятел има вила в околностите и много добре го знам това водоемче. Над 4м може да стане само в края на пролетта, когато се стопят снеговете и започнат силни дъждове. Другото е журналистически измислици!

13

a

преди 5 години

Преди няколко дни минавам и гледам как 4 момичета пресичат пешеходна пътека на оживен булевард и се спират по средата , за да си направят селфи. Направо се хванах за главата...

12

До В

преди 5 години

А ти как разбра, че е плитко, гледайки отгоре ли? Казаха, че на това място е дълбочината е 4,5 м. Ако е било плитко, така че да може да се нагази, момчето само е щяло да излезе.

fallback