fallback

Кметът на Пловдив Иван Тотев приветства проверката на прокуратурата във Фондация "Пловдив 2019“. Градоначалникът заяви още, че очаква така да спрат спекулациите около събитието.

Проверката е за сключване на неизгодна сделка, от която е произлязла значителна вреда за организацията, ръководена от длъжностно лице. Разследването започна след скандала около изразходването на средствата за откриващото събитие на Европейската столица на културата на 12 януари.

"Нека да се направи проверката, на 30-ия ден да видим какъв е резултатът и от там нататък да кажем, приятели, затваряме страницата, хайде да гледаме позитивно. Нито една от хулите, които чухме от различни знайни и незнайни герои преди откриващото ни събитие, нито един от тях, не можа да повлияе на настроението на пловдивчани да дойдат на центъра", заяви Тотев.

Какво още каза той вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Чопър

преди 5 години

Кмета цяла година ще бъде под въздействието на откриването,хвала на него и сподвижниците около него....

14

Мамин Ваньо

преди 5 години

Важно е на мама хотела да е пълен!

13

мхм

преди 5 години

Пловдив по-*** кмет от този е нямал. Той и Славчо беше кавал ,ама тоя го бие по доста параграфи. За проверките няма да отварям дума, само ще кажа, че те са безсмислени, при положение, че властта и прокуратурата е при Боко- еднокнижника...

fallback