Снимка: Булфото, aрхив

Травма в тилната част на главата и кръвоизлив под меките и твърдите мозъчни обвивки е причината за смъртта на момиченцето в Габрово, сочат резултатите от извършената аутопсия на трупа на бебето.

Трамвата е получена няколко часа преди майката на детето на годинка и 7 месеца да подаде сигнал, че то е с изгаряния и в тежко състояние, пише "24 часа".

Още по темата

Съдебно-медицинската експертиза е установила и изгаряния от втора и трета степен по лицето и шията на момиченцето, които най-вероятно са получени от гореща течност, казаха от прокуратурата.

Обаждането за дете в тежко състояние е получено минути преди 21 ч. на 16 януари. Пристигналите на място екипи на спешна помощ и полицията само са констатирали смъртта му.

По-рано от полицията съобщиха, че детето е било оставено от родителите си на грижите на приятели - жена на 27 г. и мъж на 33 г. Смъртта е настъпила в техния апартамент на бул. "Могильов" в габровския квартал "Младост".

Все още по случая няма задържани или привлечени като обвиняеми за трагедията.

Коментари Напиши коментар

15

пипи дългото чорапче

преди 3 месеца

За съжаление не са българи,защото иначе досега да са го писали Как българките са ***

14

Анонимен

преди 3 месеца

Уж голями хора , пък дете не могат да гледат.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 9

Този от Русе може да се пише турчин, но нали го видяхме на снимки и по телевизията - чист индиец, няма как да сбърка човек като се пита какъв е. И роднините му до един са такива, също и онази, с която живее.