Снимка: BulFoto
fallback

Общ преглед
Млади силистренци, членове на неформалната група "Протест Силистра", решиха да "помогнат" на Общината като символично осолиха и опесъчиха градския център пред входа на администрацията, съобщава Bulfoto. 
Oще по темата

Актът е поради недостатъчните, според младежите, мерки за справяне със заледяването по улиците. По този начин групата се надява да напомни на общинското ръководство, че има задължения към гражданите си, особено в зимните условия.

Организаторите на инициативата заявиха, че активно работят по решаването и на други проблеми от местен характер.

"Протест Силистра" подкрепя гражданското неподчинение на "жълтите жилетки" във Франция за реално влияние на народа във властта и за "пряка демокрация", споделиха младите силистренци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Мен

преди 5 години

Идеята е взаимствана от нет-а, да. Солта и пясъка са избрани умишлено, защото в този регион не се използва друго. Защо? Защото не е София... Онези дето само си чешат пръстите по клавиатурите да замълчат. Или може да излязат другия път с нас, примерно.

18

Анонимен

преди 5 години

След като не са ни намерили работа посредничките нямат право да мърморят а да се радват в случая шест години ми се вади един и същ лист за работа тъи че вината сие изцяло тяхна последната посредничките с още една която мие комшиика умишлено ми предоставяше един и същи лист защо да даде отговор да *** надали за мен отговора е ясен квартални братя няма реализация защо да си гледа неините интереси а нормален човек с три висши на пътя що имало безработица питаите ги в бюрото Ловеч и защо не се дава

17

Muncho

преди 5 години

Ama to goliam meeting....vsichkata ni rabota takava....bulgarska rabota

fallback