Снимка: Булфото, архив
fallback

Локомотив на пътнически влак по направлението София – Русе се запалил тази вечер край Павликени, съобщи „Труд”. Няма пострадали хора.
 
Инцидентът станал около 19:10 ч. на близо 200 метра преди жп гарата в града.
 
Машинистите реагирали светкавично, спрели железницата и извели пътниците от трите вагона, които били около 20 души.
 
Спряно било и електрическото захранване и бил подаден сигнал на тел. 112. На място се отзовали два специализирани пожарни автомобила с шестима огнеборци, които потушили пожара.
 
Щетите са по машинното отделение на локомотива. Тепърва ще се изясняват причините за инцидента, като вероятно се касае за техническа повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО СЕ РАЗПАДА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ.

27

Анонимен

преди 5 години

По състоянието в което се намират железниците ,се отсъжда икономическото състояние и на притежателя им т.е държавата ! Ако белия вожд Борисов си мисли, че в държавата му всичко е ОК... т.е не е така, няма как да излъжеш инвеститорите които се ослушват за инвестиции, те просто се качват на един влак и цялата картинка в държавата им става ясна ! това със строителството на магистралите е начин по който се забогатява на чужд гръб. Та ние неможе да поддържаме първокласната и второкласна пътна мрежа,В

26

Непозната

преди 5 години

Преди няколко години четох, че БДЖ са закупили стари, незнам колко годишни влакове на цената на нови. Не се чу обаче някой от БДЖ да е бил наказан за това по някакъв начин, камо ли да е влязъл в затвора. То е ясно, че с тези стари вагони и локомотиви, нищо добро не може да се очаква.

fallback