Снимка: Reuters
fallback

Сексуален насилник, нападнал и заплашил с нож жена на улица в Пазарджик, е задържан от служители на местната полиция, съобщиха от МВР.

Oще по темата

Инцидентът е станал около 20 часа в района на бул. "Христо Ботев" в града.

36-годишната жена се прибирала към къщи, когато към нея се приближил непознат мъж. Той започнал да и отправя неприлични сексуални предложения и опитал да я спре. Изплашена жената продължила по пътя си със забързан ход, но тогава непознатият извадил нож и я заплашил, че ако не удовлетвори желанията му ще я нарани.

Въпреки шока, в който изпаднала, жената започнала неистово да вика за помощ. Това стъписало нападателят, който избягал от местопрестъплението.

След получаване на сигнала за случилото се от полицията предприети незабавни оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия в района. Оперативните екипи имали и подробно описание на извършителя, дадено от нападнатата жена.

Не след дълго бил задържан 29-годишният Янко Р. от областния град, който бил разпознат от жената. В хода на разследването станало ясно, че преди няколко месеца мъжът е бил арестуван за извършвани непристойни действия спрямо жени на територията на Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Илия

преди 5 години

България ще подпише истанбулската конвенция и хоро ще играе ,тук не е Русия а ЕС,фашистите от ВМРО няма да се радват дълго

21

Година по-късно

преди 5 години

100% е ром. Много добър старт за 2019. Още не сме почнали новата година и вече милиони престъпления за 4 дена. Все пак България е 25% престъпност. Ние сме на първо място. Поне този насилник доброволно пита жената. А Северин не пита той действа без питане. Незнам какво щеше да стане ако жената се беше съгласила. Щеше да роди ром. Чух че на 40г трудно раждаш. Или може да греша нз зависи.

20

Българска работа

преди 5 години

Страх и от господа нямате ей

fallback