Снимка: Facebook
fallback

 

Мъже, провесили през прозореца на лъскави джипове и с оръжия в ръка, изкараха акъла на асеновградчани.

Oще по темата

За кратко време клипът на Симеон Добрев обиколи социалните мрежи.

"Интересни кадри с калашници от улиците на Асеновград", пише той.

От кадрите се виждат два бели джипа, от предните прозорци на които стърчат от кръста двама младежи. Те са с автомати "Калашников", а между двата бели джипа се движи луксозна лимузина. Зад нея пътуват още два леки автомобила, като от клипчето не става ясно дали возещите се в последните две коли са свързани с младите мъже.

Случилото се предизвика оживени дискусии във Facebook. Според някои потребители случващото се е истинско безумие и явно полицията спи. Други обаче коментират, че двата бели джипа и мъжете с автоматите участват само в снимането на видеоклип към песен.

На 112 били подадени много сигнали и полицейска патрулка в крайна сметка спряла за проверка джиповете.

"Младите мъже са от Асеновград. Участвали в снимането на аматьорски клип към песен. Те са установени и са били предупредени. Автоматите в ръцете им са играчки", коментираха от полицията в Пловдив.

За случката ще бъде уведомена и Районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

c4n0puS

преди 5 години

хахха Тези юнаци са изкарали акъла на хората! Момчета другия път се снимайте с Базуки, е тогава вече ще станете мазало хахааххахахахахах

78

virus

преди 5 години

ZATVOR ZA TEZI PARAZITI

77

Анонимен

преди 5 години

До 57Добре мойто момче, ходи да изпитваш някви други хора в днес.бг. *** летви вдигаш на анонимни хора в интернет. Какво очакваш в глупавия си живот не знам

fallback