Снимка: БТА, архив
fallback

36-годишен водач е шофирал микробус с деца под въздействието на опиати на главен път Е-79. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Днес по обед в района на разклона за Кочериново полицаи от Рила спрели за проверка 17-местен микробус, шофиран от мъжа.

Резултатът от теста за употреба за наркотични вещества показал, че той управлява превозното средство под въздействието на опиати.

Децата своевременно са били извозени от резервен шофьор на фирмата-превозвач. Спрямо нарушителя е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Няма снимки,няма имена-фалшива новина.

11

Edin

преди 5 години

Струва ми се, че е необходимо завишаване на наказанията в НК за заловен човек, управляващ МПС под въздействието на алкохол или наркотични вещества. Може би е много строго, но да речем: мин. 3 г. ефективно затвор без право на предсрочно излизане; за повторно провинение 10 години по същия начин и отнемане на право да управлява МПС до края на живота. Също би било добре да се конфискува МПС-то в полза на държавата.

10

Анонимен

преди 5 години

Все повече си мисля,че тези тестове за наркотици ги измислиха за да им вземат книжките и да пълнят гушите на адвокатите.Колко броя ПТП са намалили тия тестове? Май 0,нали.Преди бяха дупките по пътищата затва умирали хора и имало ПТП.Запушиха дупките.ПТП се увеличиха.Карали дрогирани.Хубаво сложиха тестове.ПТП се увеличиха още повече.Сега какво?Ще кажат-колите са стари купувайте само нови БМВ...Всичко в тая държава се прави за да ви крадът парите,въобще не им дреме дали някой е жив или не.

fallback