Снимка: МВР
fallback

Колона от автомобили с дължина от 1.5 км се е образувала на автомагистрала "Хемус" в района на тунел "Витиня" в посока София, съобщиха от МВР. Информацията е към 12.30 часа.

Oще по темата
С цел намаляване на престоя в тунелите на автомагистралата е организирано изкуствено забавяне на трафика преди км 42 в посока София. От "Пътна полиция" напомнят, че в участъка между 38 и 36 км има стеснение поради ремонт на виадуктите.

Движението се извършва двупосочно в платното в посока Варна. На км 33 в тунел "Витиня" в посока Варна движението отново е двупосочно.

Умоляват се гражданите, тръгнали на път, да бъдат внимателни, толерантни и търпеливи. Водачите стриктно да спазват временната организация и указанията на органите на ред, съветват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

тото

преди 5 години

Миграциите са нормално нещо за човечеството. София не е по различна от големите градове в Европа. Би би било нормално софиянци, да са го проумели и да спрат да си хабят нервите с постояни оплаквания. PS: Изгонете бизнеса от София и ние ще го последваме, а като ви паднат приходите и затворят магазините, ще питате къде сме.

13

Анонимен

преди 5 години

Всеки празник едно и също. Да настъпиш мотиката един път е простено , но пет пъти е от глупост . Не можа ли вчера да тръгнеш ами в последния момент , или , който може утре. Ясно тъпотията е заразна.

12

Анонимен

преди 5 години

До ТрънА кака мислиш?Имаш ли селски корени или не!

fallback