Снимка: Булфото
fallback

През 2018 г. един пост на стилиста Кремена Халваджиян във Facebook предизвика вълна от коментари. В края на годитага Bulgaria ON AIR припомня как медиите реагираха медиите на този статус.

Oще по темата


В своя публикация тя нарече част от жителите на столицата "провинциалисти" и апелира за въвеждането на софийски паспорт.

Припознаха ли се столичани в думите на стилиста и различава ли се софийският от провинциалния боклук?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Анонимен

преди 5 години

Тези живеещи на помощи, неработещи и неучещи, са в София, прикотквани и поощрявани от едни големи партии, които по друг начин не биха преборили синята София, освен ако не се внесат електорат.Така и прародителят им Тошо Правешки преди половин век внесе дедите на тези пришълци-софиянци, за да се чувства сигурен, разчитайки на подкрепата на този пролетариат. Макар и със зверски избит или прогонен елит, България пак не беше уютно място за малограмотни и мързеливи, овластени уж-комунисти.

175

?????

преди 5 години

Човек се мести в друго населено място за да работи, да учи, да се лекува или просто идва с осигурени пари, за да си почине и да се разнообрази за известно време.С каква цел пристигнаха в София десетки хиляди двуноги, след премахването на жителството, които в продължение на три десетилетия не потърсиха работа, децата им масово не ходят на училище или се мяркат там само за да вземат безплатната храна? Нали с помощите, които държавата им дава от нашия джоб, могат да живеят и в родните си места?

174

шматка

преди 5 години

Когато на някоя Дзвезда спрат да и обръщат внимание все ще намери начин да се и..ака за слава

fallback