Снимка: архив "Булфото"
fallback

Майката на бебето, открито в източеното днес Водно огледало, е под полицейска охрана в кърджалийската болница. Това стана ясно от официално изявление на пресцентъра на МВР в Кърджали.

Oще по темата

Жената е задържана с полицейска заповед за 24 часа. Тя е на 27 години, многодетна е, и досега не е попадала в полезрението на полицията.

Сигнал, че млада жена е потърсила помощ след раждане е получен в районното управление на полицията от медици във вторник следобед.

Те съобщили, че в болницата е постъпила 27-годишна родилка, но без бебе. Незабавно са организирани полицаи, които започнали издирването на новороденото.

Направени са претърсвания в района на Водното огледало, където по-рано през деня е била забелязана 27-годишната жена. Наложило се е в сряда сутрин, към 8:30 часа, да бъде източено Водното огледало. След няколко часово претърсване по коритото на река Арда трупът е открит в района на квартал "Възрожденци".

Тялото е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина на кърджалийската болница, за да се изяснят какви са причините за смъртта.

Образувано е досъдебно производство под наблюдението на районна прокуратура и работата по случая продължава за изясняване на всички обстоятелства около това дали става въпрос за престъпление или инцидент.

Предстои родилката да бъде разпитана пред съдия. Според медици тя е в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до номер 8

преди 5 години

Пипи, дълго чорапче, имаш ли действащо сиво вещество в черепната си кутия?!

11

Тиня, дълбока тиня

преди 5 години

Моля, не назовавайте това извратено подобие на човек с думата "МАЙКА"... Такива като нея трябва да бъдат кастрирани, да не кажа - убивани...

10

От кой век е таз?

преди 5 години

Използвайте предпазител на онзи там долу. Всеки божи ден се убиват по 70 деца чрез аборт. Така е като го практикуват без предпазител така ще е. Сега тази сигурно си е мислила да не прави аборт и да го роди и да го изостави. Що за хора са тез. Като не искаш дете има специални хапчета които жената трябва да пие преди да прави деянието без мъжа да използва презерватив. Вие гледахте ли реклама. Когато правите секс използвай дурех. Това е.

fallback