Снимка: Булфото, архив
fallback

Двама са загинали, а трима са тежко ранени след катастрофа на главен път Е-70 Разград - Шумен до разклона за Самуил, съобщиха от МВР.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден около 23:25 часа снощи.

Установено е, че движейки се в посока от Разград за Шумен, "Мазда", управлявана от 25-годишен мъж от Лозница, се удря в ремаркето на ТИР, усукал се и препречил пътното платно.

В колата пътували петима младежи. На място са загинали 24-годишна жена от село Ловско и 18-годишен младеж от село Гороцвет.

Братът на момичето, който е на 18 години и 26-годишен мъж  от Попово са откарани в болница, в кома с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил е настанен в Ортопедично отделение на МБАЛ - Разград с фрактура на дясната ръка. На него и на шофьора на камиона, са взети кръвни проби за алкохол.

Причините за тежкото ПТП са в процес на изясняване. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Сп??нс -

преди 5 години

Като прочетох заглавието в главата ми изплува споменът за последния кадър от " Хофа" с Де Ниро. Където ги натовариха два трупа с колата в ремерке.

5

Гoшу

преди 5 години

Чудя се къде работят по-големи профани и илитерати? Тук в Днес-а или в свинския Близ. Засега обаче смятам, че там са по-големите мaлoумници. Ето ви за сравнение едно заглавие от там:"Куче бе заснето как язди едноокото пони на съседите"

4

Анонимен

преди 5 години

За заглавието става въпрос.

fallback