Снимка: Reuters
fallback

Фирмата, доставила кетъринга и двете вечери за празненствата на учениците от варненската езикова гимназия "Йоан Екзарх", е "Сладки изкушения", пише "24 часа".

Oще по темата

По-рано днес стана ясно, че близо 70 деца се натровиха на коледно парти в морския град. Деветокласниците от гимназия празнували на 15-и и на 16-и декември в едно и също заведение.

Според персонала му, обаче, не е ясно дали децата са се натровили от храната. От ресторанта твърдят, че от години работят с тази фирма и досега не е имало никакъв проблем.

Хапките, които са сервирани по време на двете вечери, бил с луканка, кашкавал и сирене, шунка, млечен мус, имало е и негърчета. Сервирано е в пластмасови чинийки, пластмасови чаши и пластмасови прибори за еднократна употреба.

Те ще изкачат резултатите от взетите проби и на персонала, и на храната, но са сигурни, че при тях няма проблем и фирмата за кетъринг също е чиста.

"Децата в момента са добре, назначени са всички проверки", каза началникът на РЗИ Варна д-р Дочка Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

пффф

преди 5 години

Бе хора, 70 деца едновременно са се натровили, след като са яли едно и също нещо, на едно и също място, в 2 поредни вечери и пак твърдите, че не е при вас проблемът, а са се натровили другаде... Да бяха 1-2 да го кажете, ама това са 70.

12

до всички

преди 5 години

родители,училищно ръководство ,покажете на тези деца че трябва да си търсят правата и да не се задоволяват само с някакви платени резултати от хеи ,ако сега се научат че няма смисъл да се борят ,какви хора ще станат,не може да са си платили за почерпка а те да ги тровят,не може да ги нарича главен готвач на тейти че са алкохолици и наркомани,касови бележки има ли,как така и те са опитали от почерпката -ами това да не е фидел кастро че да опитваш от храната

11

Политик

преди 5 години

И ние сме чисти

fallback