Снимка: BulFoto
fallback

По искане на Районна прокуратура – Враца, съдът определи мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо П.Г., обвинена за причиняване на лека телесна повреда на малолетния си син, както и оставяне без надзор и родителски грижи децата си. Това съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата

В апартамент в ж.к. „Сениче“ във Враца обвиняемата системно нанасяла удари с пръчка по тялото на петгодишния си син и със сила стъпвала по пръстите на краката му. В резултат на уврежданията, причинени от майката, детето било в състояние след ампутация на фаланги на пръстите на двата долни крайника, некротични участъци в стадий на гранулации в областта на дясното ходило, участъци от епителизация на кожата в различни части на тялото.

Освен това, майката неколкократно оставяла петте си деца без надзор и достатъчна грижа, с което създавала опасност за тяхното физическо, душевно и морално развитие.

Престъпните деяния, за които жената е била привлечена в качеството на обвиняема, били извършени от нея в периода 2012 г. – 2013 г. Тогава тя е била обявена за издирване и срещу нея е била издадена Европейска заповед за арест. След като била открита в Петърч, община Костинброд, тя е била задържана с цел приключване на разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Гост

преди 5 години

Всяко нещо е герберско, ама че глупости! Беднотията и простотията са си отпреди това! Като няма какво да обидиш, герберосваш. Смешно е. Комунистите съсипаха държавата, сега ще жи хвалим!

17

няма логика

преди 5 години

До 666И аз това се чудя, какво трябва да ти направят за да не се води лека телесна повреда ???Колко голяма или важна част от тялото трябва да ти премахнат за да не се води лека телесна повреда??? Сбъркана работа ...

16

аз

преди 5 години

Римляните са брутални с техните деца смятайте на вас какво са си подготвили))

fallback