Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Ученици бутат автобус по заледен, стръмен път при минусови температури. Такова видео се появи в социалните мрежи, предаде Bulgaria ON AIR.

На него се вижда как ученици помагат на шофьора, които ги возел и извел от рейса като предпазна мярка, да избутат превозното средство, което е закъсало в Силистренско.

Вижда се как автобусът първо се носи назад като шейна, а очевидци на случката разказват, че пътят не е бил опесъчен, а инцидентът става на разклона за село Долец.

Минусовите температури и студът продължават и утре. Най-студено ще бъде тази нощ. Утре минималните температури ще паднат и под минус 15 градуса.

Отново има опасност от поледици и заледявания на пътни участъци. Очаква се градусите да паднат под -15 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Оги 2

преди 5 години

И още нещо да добавя, в части на азия и африка е така. за белите държви ... ние сме посмешище. Образования, Здравеопазване и социална система фукционира... в българия фукзионира НСО да пази политиците от народната обич. Вместо тези пари да се дадат за една перманентна българска коледа... ние пазим Доган ???!

25

Анонимен

преди 5 години

До без колаДа в България е така, в Австрия е така, в Сингапур е така. Тя разликата не е много голяма, навсякъде където има хора, има и констатирани проблеми които същите тези хора оправят. Само хулите клета България и точите лиги за запада, ама тук е нашият дом и ако не си го потдържаме, някой може и да ни го вземе. Имай повече достойнство и спри да хулиш името България

24

без кола

преди 5 години

В България е така! От малки се учиме да бутаме автобуси, коли и всичко, което не се движи! Българи - юнаци!

fallback